Főszerkesztő: Szécsi István

E-mail cmünk: info@fainfo.hu

Az oldal használatáról általában

Hozzászólás/ regisztráció

Az oldal használatáról általában

Kedves látogató!

Az első és legfontosabb gondolatom a témával kapcsolatban: hogy az oldal használata teljesen ingyenes, és az is marad! Nonprofit jellegű oktatási intézmények bátran használják az oldal tartalmi és képi anyagait a tanóra keretein belül. Kérem azonban, hogy minden esetben tüntessék fel, illetve lehetőség szerint hangsúlyozzák is ki az anyag származási helyét, a www.fainfo.hu weboldalt.

Alapvető célunk a segítségnyújtás:

  • a diákoknak, a tananyag elsajátításában;
  • szakembereknek a faipari tudásanyag felelevenítésében, a szakmai fejlődésben;
  • a hobbiasztalosoknak, az általuk választott úton történő haladásban.

A szerteágazó célközönség különböző mértékben érdekelt egy-egy témakörben. Egy szakmunkásjelöltnek, vagy egy faipari technikus jelöltnek más mélységben kell megismerkednie az egyes anyagrészekkel, mint például egy gyakorlati szakembernek, aki alkalmasint az adott témában teljes részletességgel szeretne elmerülni. Ezért az oldal szerkesztése során arra törekszem, hogy az egyes anyagrészek szakmunkások számára szükséges, lényegi tartalmi elemei félkövér betűtípussal kiemelésre kerüljenek a szövegkörnyezetből. Hasonló módon kiemelésre kerültek az alcímek is, az átláthatóság javítása érdekében. Ha egy-egy alcím alatt nincs félkövérrel szedett tartalom, az azt jelenti, hogy a szakmunkásvizsga, illetve a technikusi vizsga szempontjából nem tartom lényegesnek az adott bekezdést.

Ha mindezekkel összefüggésben, vagy az oldal tartalmi elemeivel kapcsolatosan észrevételei lennének, kérem, vegye fel velünk a kapcsolatot. Segítségét előre is köszönjük!

Hozzászólás/ regisztráció

Az oldal tartalmi elemeihez hozzászólni, csak az előzetes regisztráció-, iletve a belépést követően lehetséges. A regisztrációs oldal elkészítése folyamatban van. Kis türelmet kérek ezzel kapcsolatosan!