fainfo-tervezes-00

Név: Szécsi István

Bútorasztalos Mester 

Okleveles Faipari Mérnök

Kapcsolat: istvan.szecsi@fainfo.hu

Tel.: +36-20-289-40-02

Google Drive: fainfo.hu@gmail.com

                         

 

Számlázási adatok:

Szécsi István e.v.

3556 Kisgyőr, Kossuth Lajos utca 36.

Adószám: 68617785-1-25

Bankszámlaszám:

10402733-86767170-57721002

                         

 

Bemutatkozás

Szécsi István vagyok. 2005-ben végeztem a Soproni Faipari Egyetem (ekkor már NYME), Okleveles Faipari Mérnöki szakán, majd 10 évvel később, 2015-ben, Miskolcon megszereztem a Bútorasztalos Mester képesítést is.

2005 óta a faipar különböző területein munkálkodtam:  foglalkoztam könnyűszerkezetes faházak- kivitelezésével, később gyártmánytervezésével, dolgoztam ácsok mellett, voltam parkettást, foglalkoztam bútorok összeállításával-, helyszíni szerelésével, nyílászáróbeépítéssel… Később a faipari gyártáselőkészítés felé fordult a figyelmem, mellyel a mai napig szívesen foglalatoskodom.

2018 óta egyénivállalkozóként tevékenykedem. Részben gyártáselőkészítéssel, részben faipari kivitelezéssel foglalkozom.

(Amennyiben érdeklődik a faipari témák iránt, kérem, látogasson el honlapomra is a fainfo.hu főoldal gomb megnyomásával.)

Megkeresése esetén, előre is köszönöm a belém vetett bizalmát! 

mesterlevel-diploma

Fainfó faipari kivitelezés / asztalosmunkák

Tevékenységi köröm meglehetősen sokrétű:

  • Laminált forgácslap bútorok
  • Tömörfa bútorok
  • Bútorfelújítás
  • Nyílászárók
  • Előtetők, teraszfedések, Kisebb tetőszerkezetek
  • Padlóburkolás
  • egyéb asztalosipari termékek
asztalosmunkak-referenciai

A képre kattintva, tekintse meg referenciamunkáimat,és kérjen árajánlatot még ma!

E-mail: istvan.szecsi@fainfo.hu

Tel.: +36-20-289-40-02

szecsi_Istvan_vastagolas

Komplex faipari kivitelezés, a 3D tervezéstől a megvalósításig

Egyeztetés

Ön egy precíz egyeztetési folyamaton fog keresztül menni, mely során ötletekkel és szaktanácsokkal is ellátom, annak érdekében hogy Ön a számára legmegfelelőbb műszaki tartalmú és árérték arányú terméket kaphassa.

fainfo-tervezes-04

3 Dimenziós látványtervezés

Az egyeztetést követően Ön egy 3 dimenziós látványterven is megtekintheti, hogy a kívánt termék minden tekintetben megfelel e az igényeinek. Ez nagy segítség lehet, mert láthatóvá válnak általa a termék arányai, és az anyagválasztás következtében létrejövő struktúrák is.

szecsi-istvan

Árajánlat

Az egyeztetési folyamat végét követően,  részletes árajánlatot kap, melyet E-mail-ben, vagy személyesen juttatok el Önhöz.

Az árajánlat meglehetősen részletesen, tartalmazza az alapanyagköltségeket, a vasalatköltségeket, a munkadíjat, a szállítás és a szerelés költségeit. És mindezek mellett kitér a teljesítés határidejével és a kifizetéssel kapcsolatos részletekre is.

Mindezek mellett tartalmaz egy részletes műszaki leírást, mely lefekteti a termék minden olyan paraméterét, mely meghatározó lehet annak elkészítése szempontjából.

fainfo-tervezes-02

Nagyobb összegű megrendelések esetén az árajánlathoz egy vállalási szerződés is kapcsolódik, mely még szorosabban lefekteti a vállalás részleteit.

Fizetés, számla és garancia

Önnek soha nem kell kifizetnie a vállalás kezdetén a teljes összeget! Az árajánlat elfogadását követően Ön csak anyagelőleget fizet. A pénz átvételéről, az átvétel céjának részleteiről, és felhasználhatóságáról pecsételt, aláírt bizonylatot kap. 

A fizetés további ütemezése, az előzetes egyeztetéseknek megfelelően az árajánlatban, vagy a vállalási szerződésben kerül lefektetésre.

A vállalásról minden esetben hivatalos számlát kap! A számla azonban nem rendelkezik ÁFA-tartalommal, így a legoptimálisabb esetben Önt csak az alapanyagár tekintetben terheli az ÁFA.

konyha-festett-fronttal_0101
gardrob-szekreny-0103
gardrob-szekreny-0106
cseresznye-asztal-szekekkel-06
cseresznye.asztal-szekekkel-10
kontraprofilos-harmonika-ajto_0104
kontraprofilos-harmonika-ajto_0107